Maak jouw eigen, unieke online training of programma

Een nieuwe tijd vraagt
om een nieuwe aanpak.
Dus nu ben jij aan zet!

Doe mee met de online course ‘The Course Masters Academy’

“Het is jouw taak om de moed te vinden om uit je comfortzone te komen en je verhaal te delen, je wijsheid te delen en zo op grotere schaal te laten zien wie je bent en wat je hebt geleerd. Dat is jouw doel voor de wereld.”

Veel mensen hebben enorm veel kennis en ervaring opgedaan, maar nog steeds hebben ze het gevoel dat ze niet tot hun recht komen, dat er meer mogelijk moet zijn. Herken je dat?

Online leren en kennis delen zijn nu toegankelijker dan ooit en er zijn een heleboel mensen op zoek naar precies datgene dat jij te bieden hebt. Tijd dus om een nieuwe weg in te slaan en de nieuwe kansen te omarmen. Tijd om jouw gift voor de wereld toegankelijk te maken en een leven te gaan leiden dat past bij jouw idealen. Een eigen online training kan daar een grote rol in spelen.

Met mijn achtergrond, ervaring en nieuwsgierigheid, maar ook vanuit mijn eigen situatie en de keuzes die ik daarin gemaakt heb, kan ik je meenemen in een proces waarin je daadwerkelijk deze droom waar kunt gaan maken. En dan niet op een of andere Amerikaanse manier, maar op de Hollandse nuchtere manier. Realistisch, creatief en met zelfspot op z’n tijd.

Het online programma ‘The Course Masters Academy’ neemt je mee in de wereld van e-learning en laat je zien hoe je jouw online training of programma in 2 maanden kunt ontwikkelen. Stap voor stap. Op een ontspannen manier en met vooral veel plezier in wat je aan het creëren bent.

Gun jezelf die transformatie van hoe het nu is naar een leven waarin je zelf je keuzes kunt maken. Keuzes over hoeveel tijd je straks aan werk wilt besteden en welke andere dingen je nog wilt doen naast je werk.

Nu ben jij aan zet!

Voor vrijheidszoekers, ondernemers, coaches, trainers en creatieven

Met een online bedrijf ben je flexibel en plaatsonafhankelijk. Begin met je eerste online training en bouw stap voor stap je eigen academy.
Vergeet saaie trainingen, wij doen het anders…

  • Bouw stap voor stap je eigen online training
    Je hebt misschien interesse om stap voor stap een online training of programma te maken en behalve natuurlijk dat je min of meer een idee nodig hebt van hoe dat werkt en wat erbij komt kijken, heb je ook een doel voor ogen nodig. Een droom, een plan. Iets waar je naartoe wilt werken. Dat […]
  • Welke mindset heb je nodig om met succes een online bedrijf op te bouwen?
    Voor veel kenniswerkers, creatieven, coaches en trainers lonkt het om juist nu in te zetten op een online aanbod. Een sprong in het diepe. Een mogelijke weg uit de treadmill van dagelijkse sleur. Het te gelde maken van je specialisme. Mensen écht helpen. Een bedrijf hebben waarmee je flexibel bent, ook als de wereld om […]
  • Elearning jargon
    In de afgelopen decennia is deze specifieke branche, een combinatie van onderwijs, techniek, didactiek en vormgeving gegroeid van een klein afgesloten wereldje met een aantal bekende namen tot een gigantisch circus waarin iedereen z’n zegje wil doen. Om mee te kunnen praten of in ieder geval om een mening te kunnen vormen is het goed […]
nl_NL_formalDutch