Categorieën
Uncategorized

Bouw stap voor stap je eigen online training

Je hebt misschien interesse om stap voor stap een online training of programma te maken en behalve natuurlijk dat je min of meer een idee nodig hebt van hoe dat werkt en wat erbij komt kijken, heb je ook een doel voor ogen nodig. Een droom, een plan. Iets waar je naartoe wilt werken.

Dat kan zoiets zijn als:
– meer financiële vrijheid
– meer bevrediging halen uit je werk
– meer mensen bereiken
– van je hobby je werk maken
– meer tijd kunnen besteden aan wat je echt belangrijk vindt
– je klanten meer kunnen bieden
– meer plezier in je leven
– overal ter wereld kunnen werken
En ga zo maar door.

Zo’n goedlopende online training is een ideaal waarmee je je leven een totaal nieuwe draai kunt geven. In de toekomst.
Maar om die toekomst op te bouwen zul je aan de bak moeten. De tijd tussen nu en dat prachtige ideaalbeeld is bijna nog belangrijker dan het ideaalbeeld zelf. Want dat bepaalt of je het gaat bereiken of niet. En het zet de toon, want jouw plezier en enthousiasme breng je over.

De magie van het bouwen aan je masterplan

De periode dat je aan je online training bouwt, dat je je marketing bedenkt en opzet, content maakt, nieuwe dingen leert en ga zo maar door is een super belangrijke tijd.
Adviezen ga ik je daar nu even niet over geven (je kunt mijn Insta volgen voor tips en inspiratie https://www.instagram.com/online_courses_and_mindset/). Maar wat ik je vooral vraag is dat je het al helemaal voor je ziet. Die periode. Niet alleen je uiteindelijke einddoel, maar vooral ook op welke manier je leeft en werkt voordat je daar bent.

Kun je een goed en misschien wel bijzonder leven voor jezelf neerzetten terwijl je werkt aan het opbouwen van je business?
Kun je niet alleen je einddoel manifesteren, maar ook de komende tijd en hoe het eruit ziet als je er echt naartoe werkt. De magie van het stap voor stap bouwen aan je masterplan. Van het genieten van elke stap. Van het trots zijn op wat je leert en bereikt.
Hoe je groeit, leer en jezelf ontwikkelt.
Elke nieuwe volger, elk filmpje dat je maakt, elke techniek die je leert.
Deze fase kun je niet overslaan en is bepalend voor je succes.

Maak dit gewoon de mooiste tijd van je leven!
En als het daarna nog mooier wordt, is dat alleen maar meegenomen.

nl_NL_formalDutch