About

Elearningmakers.nl is Jeremine Holt & partners. Als co-creators bundelen we regelmatig onze kennis en ervaring op het gebied van elearning, marketing, ontwerp, trendwatching, didactiek en persoonlijke ontwikkeling en maken zo ijzersterke programma’s voor een nieuwe tijd.

Vrijheid is het ultieme doel. Doe je mee?

Het eerste programma waar aan je kunt meedoen is ‘Van idee naar eigen online training’.
Geen doorsnee ‘Hoe-maak-ik-een-online-videocursus-via-een-standaard-oplossing-die-nooit-verkocht-wordt’ verhaal, maar een daadwerkelijk stappenplan om de online training dat jij stiekem al lang in je achterhoofd hebt met enorme power tot leven te brengen.

Zo’n unieke training kan het vliegwiel zijn voor jouw onderneming. Je kunt daarmee precies die doelgroep bereiken die echt bij je past en waarmee je verder kunt. Die deelnemers waarvoor jij dé daadwerkelijke oplossing voor hun nijpende probleem biedt. Die klanten waar je echt mee wilt werken en waar je blij van wordt. Die willen betalen voor jouw oplossing en die onderdeel willen zijn van jouw groeiende netwerk gelijkgestemden.

Interesse of vragen? Stuur een berichtje naar Jeremine (0622954040)’. Natuurlijk kun je je ook meteen aanmelden.

Gratis de eerste les

Wil je weten hoe je je onderwerp zo kiest dat het zich niet alleen perfect leent voor een goed verkoopbaar online programma, maar vooral ook voor het gelukkig maken van jezelf? Zodat je elke dag weer zin hebt in het verder ontwikkelen van je storyboard? Zodat je met enthousiasme erover kunt vertellen en je niet moe wordt van het beantwoorden van vragen erover. Zodat je gewoon helemaal blij en gelukkig wordt omdat het onderwerp zo dicht bij je ligt en je eigenlijk zelf je eigen programma zou willen volgen?


Klik op onderstaande button en ontvang de Starterkit gratis.

nl_NL_formalDutch