About

Elearningmakers.nl is een Online Academy in wording.
Wij (Jeremine Holt, Neta van der Gaast & ons netwerk) bundelen hierbij onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van elearning, marketing, ontwerp, trendwatching, didactiek en persoonlijke ontwikkeling en maken een ijzersterk programma voor een nieuwe tijd.

Ons eerste gezamenlijke product ‘Van idee naar uniek online programma’ zet daarbij meteen de toon.
Geen doorsnee ‘Hoe-maak-ik-een-online-videocursus-via-een-standaard-oplossing-die-nooit-verkocht-wordt’ verhaal, maar een daadwerkelijk stappenplan om het online programma dat jij stiekem al lang in je achterhoofd hebt, uit het stof te trekken en met enorme power tot leven te brengen.

Zo’n uniek online programma kan het vliegwiel zijn voor jouw onderneming in deze bijzondere tijd. Je kunt daarmee precies die doelgroep bereiken die echt bij je past en waarmee je verder kunt. Die deelnemers waarvoor jij dé daadwerkelijke oplossing voor hun nijpende probleem biedt. Die klanten waar je echt mee wilt werken en waar je blij van wordt. Die willen betalen voor jouw oplossing en die onderdeel willen zijn van jouw groeiende netwerk gelijkgestemden.

Interesse of vragen? Stuur een berichtje naar Jeremine (0622954040) of Neta (0624908891′. Natuurlijk kun je je ook meteen aanmelden.

Uit de training ‘Van idee naar uniek online programma’ van de Elearningmakers.

Gratis de eerste les

Wil je weten hoe je je onderwerp zo kiest dat het zich niet alleen perfect leent voor een goed verkoopbaar online programma, maar vooral ook voor het gelukkig maken van jezelf? Zodat je elke dag weer zin hebt in het verder ontwikkelen van je storyboard? Zodat je met enthousiasme erover kunt vertellen en je niet moe wordt van het beantwoorden van vragen erover. Zodat je gewoon helemaal blij en gelukkig wordt omdat het onderwerp zo dicht bij je ligt en je eigenlijk zelf je eigen programma zou willen volgen?


Klik op onderstaande button en ontvang de Starterkit gratis in je mailbox.