About

Elearningmakers.nl is een Online Academy in wording.
Wij (Jeremine Holt, Neta van der Gaast & ons netwerk) bundelen hierbij onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van elearning, marketing, ontwerp, trendwatching, didactiek en persoonlijke ontwikkeling en maken een ijzersterk programma voor een nieuwe tijd.

Ons eerste gezamenlijke product ‘Van idee naar uniek online programma’ zet daarbij meteen de toon.
Geen doorsnee ‘Hoe-maak-ik-een-online-videocursus-via-een-standaard-oplossing-die-nooit-verkocht-wordt’ verhaal, maar een daadwerkelijk stappenplan om het online programma dat jij stiekem al lang in je achterhoofd hebt, uit het stof te trekken en met enorme power tot leven te brengen.

Zo’n uniek online programma kan het vliegwiel zijn voor jouw onderneming in deze rare tijd. Je kunt daarmee precies die doelgroep bereiken die echt bij je past en waarmee je verder kunt. Die deelnemers waarvoor jij dé daadwerkelijke oplossing voor hun nijpende probleem biedt. Die klanten waar je echt mee wilt werken en waar je blij van wordt. Die willen betalen voor jouw oplossing en die onderdeel willen zijn van jouw groeiende netwerk gelijkgestemden.

Interesse? Stuur een berichtje naar Jeremine (0622954040) of Neta (0624908891) en wie weet kun je als een van de eersten tegen zeer gereduceerd tarief meedoen met onze pilotronde.

Uit de training ‘Van idee naar uniek online programma’ van de Elearningmakers.

Wij weten dat er heel veel mensen zijn die specifieke kennis en ervaring hebben waar anderen ook daadwerkelijk behoefte aan hebben en waar ze naar op zoek zijn. Dat kan van alles zijn, van tomaten kweken tot communiceren met pubers of van sieraden maken tot marketing in een nieuwe tijd.
En het mes snijdt aan twee kanten als jij jouw specialiteit kunt koppelen aan die doelgroep die een enorme behoefte heeft aan jouw kennis en aanpak. Zeker als je weet dat het werkt en als je ervaren hebt wat een geweldige resultaten je kunt bereiken met jouw oplossing.

Wij weten ook dat er heel veel mensen zijn die begonnen zijn met het bedenken van een online training en vastgelopen zijn. Of die al heel lang overwegen ermee te beginnen, maar geen idee hebben hoe of wat.

Er zijn veel roepers en semi-goeroes op internet die stellen dat zij weten hoe je zo’n online training kunt maken en verkopen, maar die voor het gemak erbij vergeten te zetten hoe enorm veel tijd het kost, hoeveel geld het kost en dat hun standaard oplossing waarschijnlijk helemaal niet bij jou en jouw doelgroep en thema past.

Daarom werken wij niet met standaard oplossingen, wij gaan uit van jou en jouw onderwerp. Van jouw creativiteit en ideeën. En jij bepaalt wat daarbij past, hoeveel tijd je hebt om je online programma te ontwikkelen, welke didactiek je wilt toepassen, welke content je daarvoor nodig hebt en welke media je daarvoor wilt gebruiken. Wel of geen video, wel of geen worksheets, wel of geen eigen website.

Werk eerst maar eens je idee goed uit. Kijk welke doelgroep daarbij past en hoe die het liefste leren. Bepaal de structuur van je programma en hoe je door weglaten van overload een beter programma kunt maken.
Maak je STORYBOARD met een handige template en laat je inspireren door bijzondere voorbeelden.

Wil je weten hoe je je onderwerp zo kiest dat het zich niet alleen perfect leent voor een goed verkoopbaar online programma, maar vooral ook voor het gelukkig maken van jezelf? Zodat je elke dag weer zin hebt in het verder ontwikkelen van je storyboard? Zodat je met enthousiasme erover kunt vertellen en je niet moe wordt van het beantwoorden van vragen erover. Zodat je gewoon helemaal blij en gelukkig wordt omdat het onderwerp zo dicht bij je ligt en je eigenlijk zelf je eigen programma zou willen volgen?


Klik op onderstaande button en ontvang de starterkit gratis in je mailbox.