Van Idee naar Eigen Online Training

Met deze online training ontwerp en ontwikkel je in 8 weken een eigen online training of programma helemaal afgestemd op jouw ideale klant en op jouw unieke interesses en persoonlijkheid.

Met de 8 opeenvolgende modules ga je snel van start. Je leert alle ins en outs van het maken van online leerervaringen en je doorloopt alle stappen die nodig zijn om jouw training te maken.

Als je niets liever wilt dan eindelijk jouw online training, cursus of programma op te zetten en tot leven te wekken en je hebt allerlei ideeën, maar geen idee waar je moet beginnen, dan is dit precies wat je nodig hebt. Meld je snel aan en doe mee met deze training voor creatieven, vrijheidszoekers, kenniswerkers, zelfstandigen, coaches, trainers, avonturiers en life-long learners.

Onze training is uniek, net als jij. En het werkt!

Je volgt elke week een module met uitleg, stappen, opdrachten. En als dat nodig is kun je extra begeleiding of advies vragen. Wij loodsen je erdoorheen en blijven je motiveren.

“Het gaf me richting en duidelijkheid die voorkwam dat ik ‘van alles een beetje’ deed. Dankzij jullie training kreeg ik een goed beeld van wat er allemaal moest gebeuren en hoe. En ook het stilstaan bij wat je mogelijkheden zijn om de cursus online neer te zetten kreeg een bredere basis.”

Karen Tolido

Met onze expertise als elearning ontwikkelaar (Jeremine) en trendwatcher (Neta) zetten we alles op alles om samen met jou een mooie training te maken waardoor je meer klanten kunt krijgen en meer van jouw potentieel de wereld in kunt sturen.

Er is enorm veel behoefte aan wat jij te bieden hebt!

Dat kan van alles zijn, van tomaten kweken tot communiceren met pubers of van sieraden maken tot marketing op een nieuwe manier. Die kennis en ervaring moet beschikbaar komen op een manier die past bij jouw specifieke doelgroep. Met korte filmpjes, leuke opdrachten, uitleg in stappen en veel inspiratie en plezier. En dat is lang zo ingewikkeld niet als je denkt.

Jouw eigen training online

Je wilt plezier in je werk en een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Ook wil je meer met je talenten naar buiten treden of meer mensen helpen. Misschien ben je al begonnen met het bedenken van een online training, maar ben je vastgelopen. Of je overweegt al heel lang om een online training te maken, maar hebt eigenlijk geen idee hoe of wat.
Ben jij dat? Dan is nu je kans!

Een online training van 8 weken om jouw eigen online training te maken. Hoe werkt dat?

Week 1: Je bepaalt jouw onderwerp en je brengt al je kennis en ideeën in kaart.

Week 2: Wie is jouw ideale klant? En wat is het leerdoel? Op basis daarvan ga je je keuzes maken.

Week 3: Wat wordt de structuur voor jouw training en met welke soorten content ga je die invullen? Video? Audio? Opdrachten? Worksheets?

Week 4: In deze module duik je nog even de techniek in. Want je moet goed afwegen hoe jouw training straks online komt te staan.

Week 5: Je maakt een planning en zet je storyboard op zodat je je straks helemaal op de content kunt focussen.

Week 6: Het maken van video, audio, afbeeldingen en opdrachten wordt stap voor stap uitgelegd.

Week 7: In deze les is er aandacht voor opdrachten, worksheets en gamification en natuurlijk blijf je in de flow van het content maken.

Week 8: In deze laatste les kun je je training blended maken. Bijvoorbeeld online lessen mixen met een Zoom klas of live coaching.

Aan het eind van deze 8 modules heb je je storyboard af en weet je precies hoe je content maakt en hoe je je training online zet.
Of je nu voor het eerst een online training maakt of dat je al meer ervaren bent in het maken van elearning, in deze 8 weken heb je daadwerkelijk iets gemaakt waarmee je straks van start kunt met jouw Eigen Online Training.

Onze training is uniek, net als jij

Er zijn veel roepers en semi-goeroes op internet die stellen dat zij weten hoe je heel snel zo’n online training in elkaar kunt draaien en verkopen, maar die voor het gemak erbij vergeten te zetten hoeveel tijd het daadwerkelijk kost, hoeveel geld het kan kosten en dat hun standaard oplossing waarschijnlijk helemaal niet bij jou en jouw doelgroep en thema past.

Daarom werken wij niet met standaard oplossingen, wij gaan uit van jou en jouw onderwerp. Van jouw creativiteit en ideeën. En jij bepaalt wat daarbij past, hoeveel tijd je hebt om je online training te ontwikkelen, hoe lang (of kort) jouw training duurt, welke content je daarvoor nodig hebt en welke media je daarvoor wilt gebruiken. Wel of geen video, wel of geen worksheets, wel of geen eigen website. Jij bepaalt!

Volg Jeremine op Insta voor dagelijkse inspiratie (coursecreation_and_inspiration):

en_GBEnglish