Van idee naar uniek online programma

Met dit online programma ontwerp en ontwikkel je in 8 weken een eigen online programma helemaal afgestemd op jouw ideale klant en op jouw unieke interesses en persoonlijkheid.

Met de inspirerende en inzichtgevende modules ga je moeiteloos van start. Je leert alle ins en outs van het maken van online leerervaringen en je doorloopt alle stappen die nodig zijn om jouw programma te realiseren.

Als je niets liever wilt dan eindelijk jouw online training, cursus of workshop op te zetten en helemaal tot leven te wekken en je hebt allerlei ideeën, maar geen idee waar je moet beginnen, meld je dan nu aan en doe mee met dit bijzondere programma voor creatieven, vrijheidszoekers, kenniswerkers, zelfstandigen, coaches, trainers, avonturiers en life-long learners.

Ons programma is uniek, net als jij. En het werkt!

Je volgt elke week een module met uitleg, stappen, opdrachten en als dat nodig is kun je extra begeleiding of advies vragen. Wij loodsen je erdoorheen en blijven je motiveren.

“Het gaf me richting en duidelijkheid die voorkwam dat ik ‘van alles een beetje’ deed. Dankzij jullie programma kreeg ik een goed beeld van wat er allemaal moest gebeuren en hoe. En ook het stilstaan bij wat je mogelijkheden zijn om de cursus online neer te zetten kreeg een bredere basis.”

Karen Tolido

Met onze expertise als elearning ontwikkelaar (Jeremine) en content manager (Neta) zetten we alles op alles om samen met jou een prachtig programma te maken waardoor je meer klanten kunt krijgen en meer van jouw potentieel de wereld in kunt sturen.

Er is enorm veel behoefte aan wat jij te bieden hebt!

Er zijn heel veel mensen die specifieke kennis en ervaring hebben waar anderen behoefte aan hebben en waar ze echt naar op zoek zijn. Dat kan van alles zijn, van tomaten kweken tot communiceren met pubers of van sieraden maken tot marketing op een nieuwe manier. Die kennis en ervaring moet beschikbaar komen op een manier die past bij jouw specifieke doelgroep. Met korte filmpjes, leuke opdrachten, uitleg in stappen en veel inspiratie en plezier. En dat is lang zo ingewikkeld niet als je denkt.

Jouw unieke programma online

Je wilt plezier in je werk en een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Ook wil je meer met je talenten naar buiten treden of meer mensen helpen. Misschien ben je al begonnen met het bedenken van een online training, maar ben je vastgelopen. Of je overweegt al heel lang om een online training te maken, maar hebt eigenlijk geen idee hoe of wat.
Ben jij dat? Dan is nu je kans!

Een online programma van 8 weken om jouw online programma te maken. Wat ga je doen?

Week 1: Je bepaalt je onderwerp en daarover maak je een Braindump en een Mindmap. Vervolgens denk je na over welke vaardigheden voor het maken van een online programma je al eigenlijk al beheerst en waar je nog aan moet werken.

Week 2: Strategie: wat is jouw ideale klant? Wat is het leerdoel? Hoe leren volwassenen en hoe kun je dat in jouw programma toepassen?
En natuurlijk begin je met het opzetten van een haalbare planning voor de komende periode.

Week 3: Wat zijn bouwblokken/onderdelen van online programma’s en welke daarvan ga je inzetten voor jouw programma?
Als je dat weet is het tijd om de structuur te gaan opzetten.

Week 4: In deze module duik je eerst even de techniek in. Tenslotte moet je afwegen hoe jouw programma straks online komt te staan. Vervolgens zet je je Storyboard op en dan kan het invullen en content maken beginnen.

Week 5: Je krijgt een mooie les over schrijven vanuit flow waarmee je aan de slag gaat om de teksten voor je online programma te schrijven.

Week 6: Het maken van video, audio, afbeeldingen en opdrachten wordt stap voor stap uitgelegd zodat je met eenvoudige en betaalbare middelen zelf content kunt maken.

Week 7: Omdat je tijdens dit project jezelf echt tegen kunt komen en er best wel momenten zijn dat je vast kunt lopen, een broodnodige module over mindset en hoe je jezelf uit elke mogelijke dip helpt.

Week 8: In deze laatste les is er aandacht voor gamification en de dopamine button. Tenslotte wil je je deelnemers mee blijven nemen in je verhaal en gemotiveerd houden.

We hebben ook nog een bonus over het maken van blended programma’s, waarmee je bijvoorbeeld live lessen of zoom coaching kunt toevoegen aan je programma.

Aan het eind van deze 8 modules heb je je Storyboard af en weet je precies hoe je content maakt en hoe je je programma als het af is online zet.
Of je nu voor het eerst een online training maakt of dat je al meer ervaren bent in het maken van elearning, in deze 8 weken heb je daadwerkelijk iets gemaakt waarmee je straks van start kunt met jouw Unieke Online Programma.

Ons programma is uniek, net als jij

Er zijn veel roepers en semi-goeroes op internet die stellen dat zij weten hoe je heel snel zo’n online training in elkaar kunt draaien en verkopen, maar die voor het gemak erbij vergeten te zetten hoeveel tijd het daadwerkelijk kost, hoeveel geld het kan kosten en dat hun standaard oplossing waarschijnlijk helemaal niet bij jou en jouw doelgroep en thema past.

Daarom werken wij niet met standaard oplossingen, wij gaan uit van jou en jouw onderwerp. Van jouw creativiteit en ideeën. En jij bepaalt wat daarbij past, hoeveel tijd je hebt om je online programma te ontwikkelen, welke didactiek je wilt toepassen, hoe lang (of kort) jouw programma duurt, welke content je daarvoor nodig hebt en welke media je daarvoor wilt gebruiken. Wel of geen video, wel of geen worksheets, wel of geen eigen website. Jij bepaalt!

Volg Jeremine op Insta voor dagelijkse inspiratie (coursecreation_and_inspiration):