Van idee naar uniek online programma

Als je niets liever wilt dan eindelijk jouw online training, cursus of workshop tot leven te wekken en je hebt allerlei ideeën, maar geen idee waar te beginnen, schrijf je dan nu alvast in. Daarmee krijg je de Starter Kit gratis en kun je straks als een van de eersten beginnen met ons supermooie programma voor creatieven, vrijheidszoekers, kenniswerkers, zelfstandigen, coaches, avonturiers en life-long learners.

Er is enorm veel behoefte aan wat jij te bieden hebt

Wij weten dat er heel veel mensen zijn die specifieke kennis en ervaring hebben waar anderen ook daadwerkelijk behoefte aan hebben en waar ze naar op zoek zijn. Dat kan van alles zijn, van tomaten kweken tot communiceren met pubers of van sieraden maken tot marketing op een nieuwe manier.
En het mes snijdt aan twee kanten als jij jouw specialiteit kunt koppelen aan die doelgroep die een enorme behoefte heeft aan jouw kennis en aanpak. Zeker als je weet dat het werkt en als je ervaren hebt wat een geweldige resultaten je kunt bereiken met jouw oplossing.

Wij weten ook dat er heel veel mensen zijn die begonnen zijn met het bedenken van een online training en vastgelopen zijn. Of die al heel lang overwegen ermee te beginnen, maar geen idee hebben hoe of wat.

Ons programma is uniek, net als jij

Er zijn veel roepers en semi-goeroes op internet die stellen dat zij weten hoe je zo’n online training kunt maken en verkopen, maar die voor het gemak erbij vergeten te zetten hoe enorm veel tijd het kost, hoeveel geld het kost en dat hun standaard oplossing waarschijnlijk helemaal niet bij jou en jouw doelgroep en thema past.

Daarom werken wij niet met standaard oplossingen, wij gaan uit van jou en jouw onderwerp. Van jouw creativiteit en ideeën. En jij bepaalt wat daarbij past, hoeveel tijd je hebt om je online programma te ontwikkelen, welke didactiek je wilt toepassen, welke content je daarvoor nodig hebt en welke media je daarvoor wilt gebruiken. Wel of geen video, wel of geen worksheets, wel of geen eigen website.

Hoe werkt onze aanpak?

Bepaal eerst inhoud en strategie. Kijk welke doelgroep daarbij past en hoe die het liefste leert. Bepaal de bouwblokken en het raamwerk voor je programma en ontdek hoe je door weglaten van overload een nog veel beter programma kunt maken.
Maak je STORYBOARD met een handige template en laat je inspireren door bijzondere voorbeelden.

Gratis de eerste les

Wil je weten hoe je je onderwerp zo kiest dat het zich niet alleen perfect leent voor een goed verkoopbaar online programma, maar vooral ook voor het gelukkig maken van jezelf? Zodat je elke dag weer zin hebt in het verder ontwikkelen van je storyboard? Zodat je met enthousiasme erover kunt vertellen en je niet moe wordt van het beantwoorden van vragen erover. Zodat je gewoon helemaal blij en gelukkig wordt omdat het onderwerp zo dicht bij je ligt en je eigenlijk zelf je eigen programma zou willen volgen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang de Starterkit gratis in je mailbox.

    https://elearningmakers.nl/wp-admin/admin.php?page=wpcf7&post=106&action=edit#TB_inline?width=900&height=500&inlineId=tag-generator-panel-puzzlecaptcha