Van idee naar uniek online programma

Hee jij 🙂

Ga aan de slag en zet nu jouw eigen programma met 8 inspirerende en inzichtgevende modules moeiteloos in de startblokken.

Als je niets liever wilt dan eindelijk jouw online training, cursus of workshop helemaal tot leven te wekken en je hebt allerlei ideeën, maar geen idee waar te beginnen, meld je dan nu aan en ga van start met dit bijzondere programma voor creatieven, vrijheidszoekers, kenniswerkers, zelfstandigen, coaches, trainers, avonturiers en life-long learners.

Ons programma is uniek, net als jij. En het werkt!

Je kunt elke week een module volgen met uitleg, stappen, opdrachten en je kunt als dat nodig is extra begeleiding of advies vragen. Wij loodsen je erdoorheen en blijven je motiveren.

Met onze expertise als elearning ontwikkelaar en content manager zetten we alles op alles om samen met jou een prachtig programma te maken waardoor je meer klanten kunt krijgen en meer van jouw potentieel de wereld in kunt sturen.

Button: Meld je nu aan en ga van start!

Er is enorm veel behoefte aan wat jij te bieden hebt

Wij weten dat er heel veel mensen zijn die specifieke kennis en ervaring hebben waar anderen behoefte aan hebben en waar ze echt naar op zoek zijn. Dat kan van alles zijn, van tomaten kweken tot communiceren met pubers of van sieraden maken tot marketing op een nieuwe manier. Die kennis en ervaring moet beschikbaar komen op een manier die past bij jouw specifieke doelgroep. Met korte filmpjes, leuke opdrachten, uitleg in stappen en veel inspiratie en plezier. En dat is lang zo ingewikkeld niet als je denkt.

Jouw unieke programma online

Wij weten dat er heel veel mensen zijn die fantaseren over meer vrijheid en meer plezier in hun werk. Soms zijn ze al begonnen met het bedenken van een online training, maar zijn ze vastgelopen. Of ze overwegen al heel lang om een online training te maken, maar ze hebben eigenlijk geen idee hoe of wat.
Ben jij dat? Dan is nu je kans!

Wat ga je doen tijdens ‘Van Idee tot Uniek Online Programma’?

Week 1:

Week 2:

Week 3:

Week 4:

Week 5:

Week 6:

Week 7:

Week 8:

Ons programma is uniek, net als jij

Er zijn veel roepers en semi-goeroes op internet die stellen dat zij weten hoe je zo’n online training kunt maken en verkopen, maar die voor het gemak erbij vergeten te zetten hoe veel tijd het kost, hoeveel geld het kost en dat hun standaard oplossing waarschijnlijk helemaal niet bij jou en jouw doelgroep en thema past.

Daarom werken wij niet met standaard oplossingen, wij gaan uit van jou en jouw onderwerp. Van jouw creativiteit en ideeën. En jij bepaalt wat daarbij past, hoeveel tijd je hebt om je online programma te ontwikkelen, welke didactiek je wilt toepassen, welke content je daarvoor nodig hebt en welke media je daarvoor wilt gebruiken. Wel of geen video, wel of geen worksheets, wel of geen eigen website.

Hoe werkt onze aanpak?

Bepaal eerst inhoud en strategie. Kijk welke doelgroep daarbij past en hoe die het liefste leert. Bepaal de bouwblokken en het raamwerk voor je programma en ontdek hoe je door weglaten van overload een nog veel beter programma kunt maken.
Maak je STORYBOARD met een handige template en laat je inspireren door bijzondere voorbeelden.

Gratis de eerste les

Wil je weten hoe je je onderwerp zo kiest dat het zich niet alleen perfect leent voor een goed verkoopbaar online programma, maar vooral ook voor het gelukkig maken van jezelf? Zodat je elke dag weer zin hebt in het verder ontwikkelen van je storyboard? Zodat je met enthousiasme erover kunt vertellen en je niet moe wordt van het beantwoorden van vragen erover. Zodat je gewoon helemaal blij en gelukkig wordt omdat het onderwerp zo dicht bij je ligt en je eigenlijk zelf je eigen programma zou willen volgen?